Praktische informatie over verkiezingen in de gemeente Raalte

Op deze pagina geven je we je graag praktische informatie over de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 in de gemeente Raalte. Uiteraard kun je voor nog meer algemene informatie ook een kijkje nemen op de website van de gemeente Raalte.

Wanneer zijn de gemeenteraadsverkiezingen Raalte?

De gemeenteraadsverkiezingen in Raalte vinden plaats op woensdag 16 maart 2022. De verkiezingen door het hele land op hetzelfde moment plaats.

Hoe kun je stemmen?

In februari 2022 krijg je een oproep om te stemmen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Daarbij wordt je ook geïnformeerd over de partijen waarop je kunt stemmen, zoals BurgerBelangen Raalte.

Waar is het dichtstbijzijnde stembureau?

Momenteel zijn de stembureaus in de gemeente Raalte nog niet bekend. Zodra de locaties bekend zijn zullen we hier een link opnemen waar alle stembureaus in de gemeente Raalte te vinden zijn.

Is er een stemwijzer of kieswijzer?

Momenteel is er (voor zover wij weten) nog geen stemwijzer of kieswijzer voor de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte.

Wat was de uitslag van de verkiezingen in Raalte in 2018?

De samenstelling van de gemeenteraad zoals die uit de afgelopen verkiezingen is voortgekomen kun je bekijken via deze link. Zo weet je meteen hoe de gemeenteraad in Raalte er nu uit ziet.

Wat was de opkomst van de verkiezingen?

Als je benieuwd bent naar de opkomst van de afgelopen verkiezingen in de gemeente Raalte dan kun je een kijkje nemen op deze website. Daarop staat bijvoorbeeld de opkomst van de gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte vermeld.