Verkiezingen 2022

Op woensdag 16 maart 2022 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats in Raalte. Op deze pagina’s lees je er alles over.

Waarom zou je stemmen op BurgerBelangen Raalte?

De basis van onze partij en het programma is dat onze inwoners altijd centraal staan. Onze slogan “Wij zijn er voor u”  vormt kern van het programma. Het zit in het DNA van ons als lokale partij.  

De ervaringen van de afgelopen vier jaar hebben het belang van een krachtige en toegankelijke lokale partij aangetoond. Niet een ideologische links/rechtsdiscussie, maar de vraag wat het betekent voor onze inwoners. 

Qua stijl herkent u BurgerBelangen aan de praktische insteek: wij richten ons op waar in de politiek eigenlijk altijd om zou moeten gaan: zorgen dat het gewoon prettig wonen is in onze gemeente.

Lees het verkiezingsprogramma van BurgerBelangen Raalte

Op wie kun je stemmen?

Wij vinden het belangrijk om met onze kieslijst alle inwoners te vertegenwoordigen. Onze kandidaten komen bijvoorbeeld uit Raalte, Heino, Heeten, Mariënheem, Luttenberg, Laag Zuthem en Lierderholthuis.

Maak kennis met de kandidaten van BurgerBelangen Raalte

Wat hebben we de afgelopen vier jaar bereikt?

De afgelopen vier jaar hebben we ons ingezet voor alle inwoners uit de gemeente Raalte. We komen op voor inwoners uit alle buurtdorpen zoals Broekland of Nieuw-Heeten, inwoners van het buitengebied en de inwoners van Raalte-dorp.

Bekijk het overzicht van de afgelopen vier jaar (binnenkort beschikbaar)

Praktische informatie

Wil je meer weten over de verkiezingen in de gemeente Raalte? We hebben een speciale pagina gemaakt waarop we overzichtelijk antwoord geven op veelvoorkomende vragen.

Praktische informatie over verkiezingen in de gemeente Raalte