Ervaring, nieuw talent, man, vrouw, spreiding over de dorpen. De kieslijst van BurgerBelangen heeft alles in zich. Met trots presenteren we de eerste tien kandidaten op de lijst. De lijst wordt aangevoerd door Ben Nijboer, de huidige fractievoorzitter. Nijboer zit sinds 2006 in de raad en is inmiddels gepokt en gemazeld in de lokale politiek. Nijboer heeft ruime ervaring in de zorg en in maatschappelijke functies op gebied van sport en de aanleg van glasvezel in het buitengebied. Met een voortdurend frisse blik wil hij deze kennis blijven inzetten om ‘door te pakken’.

Nijboer: “Ik ben blij dat de leden mij weer het vertrouwen hebben gegeven om de lijst aan te voeren, maar -en dat is belangrijker- vooral ook trots op het team dat klaarstaat om de stem van onze inwoners de komende vier jaar te laten horen”.

Sylvia van der Heide (Raalte) staat als tweede op de lijst, gevolgd door Henny Lammers (Mariënheem) op plaats 3 en Bert Terlouw (Raalte) op 4. Op plaats vijf staat de hoogste nieuwkomer: Michel Brinkhuis uit Heino. Michel was een van de drijvende krachten achter de populaire website NuHeino. Deze betrokkenheid bij de lokale gemeenschap vertaalt zich nu in de stap naar de gemeenteraad.

In de top-10 staan verder Peter van Savoyen (Laag Zuthem) op plaats 6, Joris Bongertman (Raalte) op 7, Dafne Holterman (Heino) op 8, Marcel Schutte (Raalte) op 9 en Tim Gootjes (Raalte) op 10. De volledige kieslijst wordt medio februari vastgesteld.

Share.

Leave A Reply