🎉Gisteravond is Breun Breunissen geïnstalleerd als wethouder voor de gemeente Raalte. “Ik verheug me op de samenwerking met de gemeenteraad, de collega-wethouders, de burgemeester en het ambtelijk apparaat. Er is veel werk aan de winkel en samen kunnen we Raalte elke dag iets mooier maken.”, aldus Breun.

Breun Breunissen volgt Sylvia van der Heide op die onlangs, om gezondheidsredenen, haar functie neerlegde. Breunissen woont in Raalte en is was hiervoor lid van het dagelijks bestuur bij het Waterschap Drents Overijsselse Delta.

Tijdens de raadsvergadering donderdagavond hebben we als BurgerBelangen uitgelegd waarom Breun Breunissen voor ons de ideale opvolger van Sylvia is: “Breun Breunissen is iemand met ruime ervaring. Als bestuurder, vanuit het bedrijfsleven en de politiek. Als politicus, op allerlei fronten. Iemand die al tientallen jaren in Raalte woont, en actief deelneemt in de samenleving. Iemand die het coalitieakkoord volledig onderschrijft. De kandidaat die wij voordragen om het college weer op volle sterkte te brengen, om Raalte elke dag een beetje mooier te maken.”

De Stentor publiceerde vandaag een interview met Breun. Dat kun je lezen via deze link.

Share.

BurgerBelangen Raalte is met zeven raadsleden de grootste coalitie-fractie van de gemeente Raalte.

Leave A Reply