Sylvia van der Heide heeft aangegeven haar functie als fractievoorzitter over te willen dragen. De tijdsinvestering die deze functie met zich meebrengt laat zich lastig combineren met haar gezin en een nieuwe baan. Ben Nijboer zal het fractievoorzitterschap overnemen.

Sylvia over haar keuze: “Mijn taak als raadslid en fractievoorzitter heb ik met veel plezier en toewijding gedaan. Toch heb ik nu besloten, in goed overleg met de fractie, om te stoppen als fractievoorzitter. Een pittige baan, het gezinsleven en het werken als raadslid, maar ook als fractievoorzitter, vraagt om goede planning en kost energie. Ik wil me 100% inzetten en mijn taken op de juiste manier uitvoeren. Ik heb echter ervaren dat dit niet goed lukt als ik alles wil blijven combineren.
Uiteraard ga ik wel verder als raadslid binnen BurgerBelangen, waar ik me graag wil richten op bepaalde dossiers, zoals het sociaal domein. Daarnaast wil ik de vrijheid hebben om persoonlijke keuzes te maken qua werk en opleidingsmogelijkheden in de toekomst zodat privé en werk goed in evenwicht blijven.”

Share.

Leave A Reply