In één avond wegwijs in lokale politiek.

In één avond kennismaken met lokale politiek? Het kan! BurgerBelangen organiseert een compact programma voor inwoners van de gemeente Raalte met belangstelling voor (lokale) politiek. Op één avond krijgen de deelnemers informatie over de taken, rollen en werkwijze van gemeenteraad, fracties, het college van B&W, inclusief de onderlinge dynamiek. Het is een echte aanrader voor mensen die zich wel eens afvragen: zou politiek iets voor mij zijn.
Uitgangspunt is de dagelijkse praktijk: wat zijn de momenten van invloed, hoe komen besluiten tot stand, hoeveel tijd kost het, hoe kun je als inwoner/raadslid je doelen bereiken en…. wat maakt het raadswerk nog meer zo leuk!
De avonden zijn bij uitstek geschikt voor inwoners van de gemeente Raalte met interesse in lokale politiek maar nog zoekend zijn naar manier die het beste bij hem/haar past.
Deelname is gratis, inspirerend en zowel voor leden als niet-leden. Aanvang is telkens 19.30uur. Eindtijd 22.00uur. Belangstellenden kunnen kiezen uit de avonden:  maandag 25 oktober, dinsdag 26 oktober en woensdag 3 november. Voor opgave of meer informatie: ben.nijboer@hotmail.com, of 06-38073565.

Share.

Leave A Reply