Met ingang van de  komende maand start BurgerBelangen met een Nieuwsbriefservice. Dat wil zeggen dat we met een enige regelmaat een digitale Nieuwsbrief zullen samenstellen. Hiermee willen we zowel leden als andere belangstellenden actief informeren over actuele onderwerpen, opinies van de fractie en een samenvatting van de raadsbesluiten. 

We denken aan een frequentie van circa tienmaal per jaar, maar laten dat ook wat afhangen van de actualiteit. Iedereen die deze Nieuwsbrief wil ontvangen kan zichzelf aanmelden via de knop rechtsboven op deze site. Een abonnement op de Nieuwsbrief is uiteraard gratis.

Bij het aanmelden vragen we u om uw mailadres op te geven, plus uw woonplaats. Het mailadres is uiteraard nodig om de Nieuwsbrief naar toe te sturen. Daarnaast vragen we u om uw woonplaats op te geven, zodat we bij het samenstellen van de Nieuwsbrief rekening kunnen houden met items die in uw woonplaats spelen.

Let op: Nadat u zich heeft aangemeld ontvangt u binnen enkele minuten een verificatie-mail op het aangegeven mailadres. Hebt u deze niet ontvangen, kijk dan even in de spambox/map-ongewenste-mail. Na bevestiging is de aanmelding rond.

Share.

Leave A Reply