Wilt u meepraten over de verkeerscirculatie in het centrum van Raalte? De gemeente Raalte houdt een bijeenkomst over de bereikbaarheid van het centrum op donderdag 11 februari 2016 van 19.30 tot 22.00 uur in Zwakenberg, Schoolstraat 11 in Raalte. Vorig jaar is door de gemeente in samenwerking met vastgoedeigenaren, ondernemers en bewoners een analyse gemaakt van het centrum van Raalte. Het doel was een aantal kernpunten te benoemen om het centrum vitaal en aantrekkelijk te houden. Hieruit is onder andere de wens naar voren gekomen om de bereikbaarheid van het centrum met de auto, fiets en te voet nader te onderzoeken. Hiervoor start de gemeente een onderzoek naar de verkeerscirculatie rond het centrum van Raalte.

De eerste stap in het onderzoek is het ophalen van kennis van centrumbewoners en bedrijven over de bereikbaarheid van het centrum tijdens een informatiebijeenkomst. De gemeente nodigt belangstellenden dan ook van harte uit mee te praten over de bereikbaarheid van het centrum. Een belangrijk onderdeel van de avond is om van de aanwezigen te horen wat er wel en wat nu niet goed gaat als het gaat om de bereikbaarheid. Thema’s als verkeersveiligheid, verkeershinder en vlotte, herkenbare aanrijdroutes spelen een rol tijdens de avond. Het onderzoeksgebied spitst zich toe op de straten direct rond het centrum (zie bijgaande afbeelding).

Belangstellenden kunnen zich tot uiterlijk vrijdag 5 februari aanmelden via e-mailadres verkeerscirculatie@raalte.nl. Graag aangeven met hoeveel personen u komt, zodat de opzet voor de avond goed afgestemd kan worden op het aantal aanmeldingen.

Share.

Leave A Reply