Er is een grote behoefte aan woningen, en de ambitie is om de komende jaren 3000 woningen te bouwen. De komende maanden wordt er hard gewerkt aan een groeibeeld voor Heino en Raalte. Vorige week werden we als raad bijgepraat over het plan om ook de stem van inwoners in deze plannen te verwerken.

Tijdens het rond-de-tafelgesprek donderdagavond werd ook een introductie gegeven van welke keuzes we uiteindelijk moeten gaan maken. Willen we hoogbouw of niet? Willen we dat de gemeente Raalte zelf alle grond gaat aanschaffen, plannen gaat uitwerken en projecten gaat realiseren of willen we dit aan de markt overlaten? En waar moet er precies gebouwd worden? Als raad zijn we daar de komende tijd intensief bij betrokken.

Jij kunt op twee momenten langskomen bij een stand van de gemeente Raalte om hierover in gesprek te gaan.

  • Vrijdag 22 september van 15:30 – 19:00 uur Marktplein Heino
  • Zaterdag 23 september van 13:00 – 16:00 uur Grote Markt Raalte

Digitaal meedenken
Inwoners kunnen ook digitaal meedenken. Om jouw gedachten te delen over de groei van Raalte kun je deze digitale vragenlijst invullen. Dit kan tot 2 oktober

Deel het met de fractie
Als je onze fractie ideeën of tips wil meegeven, dan kan dat! Mail ons dan op fractie@burgerbelangenraalte.nl of sluit een keer aan bij een steunfractievergadering!

Share.

BurgerBelangen Raalte is met zeven raadsleden de grootste coalitie-fractie van de gemeente Raalte.

Leave A Reply