De gemeente Raalte begint medio april met de uitgifte van acht vrije kavels in het plan Burgemeesterkwartier in Raalte. Het gaat om vier kavels bestemd voor vrijstaande woningen en vier kavels voor twee-onder-één-kap woningen. Kopers kunnen zelf hun architect en aannemer kiezen.

Het Burgemeesterkwartier is gelegen op de voormalige Horizon- bibliotheeklocatie, tussen de Westdorplaan, Spinhuisstraat en Burgemeester Kerssemakersstraat aan de rand van het centrum van Raalte. Naast de acht vrije kavels komen hier 22 appartementen, 5 huur- en 5 koopwoningen. De ontwikkeling en realisatie hiervan wordt verzorgd door SallandWonen. De verkoop en verhuur door SallandWonen staat gepland voor de tweede helft van 2016.

Inschrijven
De uitgifte van de kavels gaat via inschrijving. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 18 april 2016 inschrijven via het inschrijfformulier op www.raalte.nl. Inschrijven kan tot 16 mei 2016.

Informatieavond
Op maandag 18 april 2016 organiseert de gemeente Raalte een informatieavond voor deze uitgifte. Geïnteresseerden zijn dan welkom om 19.30 uur in Zaal Zwakenberg in Raalte. Naast de gemeente staan hier diverse bouwbedrijven, architecten en adviseurs, die belangstellenden graag informeren over de bouwmogelijkheden.

Info: Meer informatie over de kavels is te vinden op www.raalte.nl/bouwkavels.

Share.

Leave A Reply